Werdian tarina: 20 vuotta laadukasta IT-palvelua Microsoftin ympäristössä

”Mistä löytää monipuolinen digitaalisen liiketoiminnan kumppani, joka on helposti lähestyttävä ja tekee mitä lupaa – aidosti suomalainen ja rehellinen ohjelmistokumppani, kovan luokan IT-osaaja. Niitä on vähissä, tai ei ainakaan kovin helposti löydä järkevään hintaan.”

  • Näin pohti Timo vuosituhannen alussa vuonna 2000, kun ei saanut hankittua haluamiaan asiantuntijapalveluita työssään. Kun kerran apuja ei ollut saatavilla yrityksen ulkopuolelta, tekijäihmisenä Timo kääri hihat ja ryhtyi yrittäjäksi. Yhden hengen yritys on kasvanut monipuoliseksi ja erityisen kokeneiden ohjelmisto-osaajien porukaksi, jotka innovatiivisesti hyödyntävät aina uusimipia Microsoftin tekniikoita kuten Azure-pilvialustaa sekä kognitiivisia tekoälyratkaisuja.
  • Yrityksen alkuperäinen Weppihiiri-nimi oli tarkoitettu kuvaamaan rehellistä suomalaista IT-osaamista, mutta ei soveltunut halutun mielikuvan vahvistamiseen, kun asiakaskunta kansainvälistyi ja laajeni vahvasti mm. finanssialalle. Siksi talvella 2009 nimi vaihdettiin Werdiaksi, joka ilmensi luotettavuutta ja kansainvälisyyttä. Tekoäly, robotiikka ja mobiiliratkaisut ovat uusimmissa projekteissa vieneet yritystä eteenpäin. Työtä tehdään edelleen samoin arvoin kuin lähes 20 vuotta sitten, eli innovatiivisuus, luotettavuus ja työn mielekkyys edellä, jolloin asiakkaat saavat rahalleen aidosti vastinetta. Jokaisessa projektissa joka ikinen päivä.
  • Vaikka tunnemmekin ison joukon hienoja teknisiä nimikkeitä ja akronyymejä, olemme huomanneet, että ylimääräinen ylätason keskustelu, abstraktit käsitteet, byrokratia, hierarkia sekä jäykät ja muut fiinit jutut eivät tuo asiakkaillemme hirveästi lisäarvoa. Osaamisemme ytimessä on liiketoiminnan ymmärtäminen laaja-alaisesti ja keskittyminen aitoon tekemiseen rehellisellä ja avoimella työskentelyllä hyödyntäen markkinoiden uusimpia ratkaisuja aina parantaen ratkaisujen käyttäjien tyytyväisyyttä.