Tässä kahdeksan eri tilannetta, joihin asiakkaamme ovat törmänneet ja Werdian asiantuntevalla avulla löytäneet niihin ratkaisun.

Keskitymme Werdiassa tekoälyratkaisuihin, B2B portaaleihin sekä myynnin seurantaan ja palkkiointiin. Tuommekin tässä esille tyypillisimpiä tilanteita ja ongelmia, joita asiakkaamme ovat kohdanneet ja halunneet kumppanin, jolta löytyy ymmärrystä liiketoiminnan tarpeista sekä kyky luoda digitaalinen ratkaisu helpottamaan liiketoiminnan sujuvuutta. Tarkoitus tällä listalla on herättää pohtimaan josko teillä olisi vastaavan kaltaisia tilanteita, missä tapauksessa haluamme tutustua teidän tilanteeseen tarkemmin ja keskustella voimmeko olla avuksi.

Asiakkaidemme tyypillisiä tilanteita, joissa olemme palvelleet:

  1. Meillä on käytössä Azure AD, mutta haluamme parantaa käyttäjähallintaa sekä sisäisten että mahdollisten ulkoisten käyttäjien osalta – miten voimme tehdä tämän?
  2. Kuinka voimme tehokkaammin hyödyntää liiketoiminnassa syntyvää mediadataa kuten kuvia, videoita ja äänitiedostoja ja auttaa henkilökuntaamme löytämään tehokkaammin tarvitsevansa tiedon oikea-aikaisesti oikeassa yhteydessä?
  3. Miten voimme hyödyntää uutta älykästä teknologiaa B2B prosessien tehostamiseen ja palvelujen parantamiseen?
  4. Sovellusten käytön yhtenäistäminen – miten voimme parantaa ja yhdenmukaistaa operatiivisia toimintojen käytössä olevia sovelluksia ja tehdä niiden päivitys helpoksi käyttäjien näkökulmasta?
  5. Yrityksen ulkoisten sovelluskäyttäjien hallinta – miten hoidamme helposti ulkoisten myyjien tai partnereiden rekisteröinnin, kirjautumisen, pääsyn ja poistumisen sovellusten käyttöön liittyen Azure AD ympäristössä?
  6. Palkkio, bonus tai provisiomallien luominen – kuinka saamme toimivan palkkiomallin ja sitä tukevan järjestelmäratkaisun helpottamaan laskentaa ja motivoimaan parempaa myyntiä?
  7. Kuinka voimme helposti seurata myynnin aktiviteetteja ja kannustaa myyjiä parempiin suorituksiin?
  8. Parempi näkymä kaluston käyttöön ja seurantaan – kuinka voimme olla selvillä laitteiston käytöstä ja liikkumisesta, niihin liittyvistä tarpeista ja linkittää helposti niihin tarvittavat dokumentit ja toimenpiteet (esim. käyttöohjeet ja huollot)?

Nautimme tämänkaltaisten ongelmien ratkomisesta ja olemme menestyksekkäästi luoneet näihin tilanteisiin toimivan IT-ratkaisun hyvällä käyttäjäkokemuksella. Minkälaisten ongelmien äärellä itse olet? Kerro lisää, sillä haluamme ymmärtää ja olla avuksi.