Arvot

Werdia suunnittelee vaativia ja innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Innovaatioiden kehittäminen vaatii ongelmanratkaisukykyjä, toimialan tuntemusta ja jatkuvaa uuden oppimista. Olemme ylpeitä yli kymmenen vuoden aikana karttuneesta osaamisestamme ja pitkäaikaisista asiakassuhteistamme.

 Työn tekemisen tapaa meillä kuvaavat hyvin yrityksemme arvot:

  • Innovatiivisuus
  • Luotettavuus
  • Työnteon mielekkyys

Innovatiivisuus

     - vaativa ja mielenkiintoinen työ kannustaa uusien ratkaisuiden kehittämiseen

Werdia on yritys, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät pitkään. Samaa pitkäjänteisyyttä noudatamme yrityksen kehittämisessä. Erinomainen osaaminen, tiiviit asiakassuhteet ja taloudellinen kannattavuus kulkevat käsi kädessä.

Werdian työntekijät ovat korkeasti koulutettuja ja kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia. Koska työ on vaativaa, pidämme erityistä huolta työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Uskomme, että mielenkiintoinen ja haastava työ yhdistettynä mukavaan ilmapiiriin tuottaa parhaan lopputuloksen.

Luotettavuus

     - kannustava työympäristo ja hyvinvoiva henkilökunta auttavat jaksamaan ja tavoitteiden saavuttamisen

Werdia on taloudellisesti vahva ja hyvin hoidettu yritys, joka maksaa kilpailukykyistä palkkaa. Osaaminen kehittyy yhdessä tekemällä, siitä pitävät huolen vaativat ohjelmistohankkeet ja ammattitaitoinen työyhteisö. Lisäksi järjestämme sisäistä koulutusta. Pidämme hyvää huolta henkilökunnan jaksamisesta ja hyvästä työilmapiiristä. Virkistäydymme myös yhteisillä retkillä ja matkoilla sekä illanistujaisissa.

Työnteon mielekkyys

     - osaamisen kehittäminen, viihtyisät työtilat ja parhaat työvälineet pitävät työnteon mielekkäänä

Werdian toimisto sijaitsee HTC Keilaniemessä Espoossa meren rannalla ja hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tilamme ovat valoisat ja viihtyisät. Avokonttorin lisäksi käytössämme on erillisiä huoneita, kuten neuvottelutilat ja lepohuone. Arvostamme korkeaa laatua ja ammattimaisuutta kaikessa toiminnassa, myös työvälineissä. Tarjoamme työntekijöiden käyttöön alan moderneimmat tietotekniset laitteet, ohjelmistot ja verkkoyhteydet. Meillä on myös mahdollisuus suorittaa työn ohessa Microsoft-sertifiointeja.

 
 
Werdian kilpailukyky perustuu erinomaiseen ohjelmistoalan osaamiseen. Meillä on kovatasoinen ja korkeasti koulutettu henkilökunta ja innovatiivisuutta tukeva työyhteisö. Tarjoamme vaativaa ja mielenkiintoista työtä, jossa tärkeää on uuden oppiminen ja yhdessä tekeminen.