Tuotteet ja palvelut

Werdia on tuonut markkinoille useita uudenlaisia ohjelmistotuotteita ja -ratkaisuja, jotka tehostavat merkittävästi vakuutus- ja pankkialan, sekä infra- ja liikennetoimialan yritysten liiketoimintaa.

Commissions - palkkioiden laskemiseen, raportointiin ja maksamiseen Leads - myyntiliidien määrän ja laadun kasvattamiseen ja soittolistojen hallinnointiin
Werdia Commissions -järjestelmän
avulla on helppoa virittää komissiosopimukset juuri myyntiorganisaation tarpeiden mukaan.
Lue lisää »
Werdia Leads on myynnin monipuolinen työkalu, joka syöttää kentälle tuoreita myyntivinkkejä potentiaalisista asiakkaista. Lue lisää »

Ohjelmistokehitys

Werdia toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja etenkin vakuutus- ja  pankkialoille, sekä infra- ja liikennetoimialoille. Käytämme palvelukeskeisen arkkitehtuurin periaatteita ja valitsemme sopivimmat projektimenetelmät tapauskohtaisesti. Lue lisää »

 

Konsultointi

Werdia tarjoaa mahdollisuuden täydentävään konsultointipalveluun, joka auttaa asiakasta saamaan parhaan hyödyn irti tietojärjestelmistä. Konsultointi perustuu toimialatuntemuksen ja ohjelmistotaitojen yhdistelmään. Asiantuntijamme avustuksella yritys voi esimerkiksi virtaviivaistaa prosessinsa ennen uuden järjestelmän rakentamista.
Lue lisää »

 
 

Werdia on tuonut markkinoille uudenlaisia ohjelmistotuotteita, jotka tehostavat merkittävästi vakuutusyhtiöiden ja pankkien myyntiä.